ЛЕД Сијалица на Шина

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ЛЕД Сијалица на Шина 3м
Color: Black Silver White   Dimensions: 1m 2m 3m   Volt; 220-240V / 50-60Hz ..
1.299 MKD
без ДДВ: 1.299 MKD
ЛЕД Сијалица на Шина 40W
Average Life: 40.000 Hrs   Color: White Black Silver   LED Pcs./Type: COB LED ..
4.269 MKD
без ДДВ: 4.269 MKD
ЛЕД Сијалица на Шина 23W
Average Life: 40.000 Hrs   Color: White Black Silver   LED Pcs./Type: COB LED ..
2.789 MKD
без ДДВ: 2.789 MKD
ЛЕД Сијалица на Шина 33W
Average Life: 40.000 Hrs   Color: White Black Silver   LED Pcs./Type: COB LED ..
3.779 MKD
без ДДВ: 3.779 MKD
ЛЕД Сијалица на Шина 23W
Average Life: 40.000 Hrs   Color: White Black Silver   LED Pcs./Type: COB LE..
2.789 MKD
без ДДВ: 2.789 MKD
ЛЕД Сијалица на Шина 7W
Average Life: 40.000 Hrs   Color: White Black Silver   LED Pcs./Type: COB LED ..
939 MKD
без ДДВ: 939 MKD
ЛЕД Сијалица на Шина 10W
Average Life: 40.000 Hrs   Color: White Black Silver   LED Pcs./Type: COB LED ..
1.269 MKD
без ДДВ: 1.269 MKD
ЛЕД Сијалица на Шина 35W
Average Life: 40.000 Hrs   Color: White Black Silver   LED Pcs./Type: COB LED ..
1.949 MKD
без ДДВ: 1.949 MKD
ЛЕД Плафонска Ламба 3
Average Life:  40.000Hrs Color:  Black,Silver,White LED Pcs,/Type:  COB LED ..
999 MKD
без ДДВ: 999 MKD
ЛЕД Плафонска Ламба 2
Average Life:  40.000Hrs Color:  Black,Silver,White LED Pcs,/Type:  COB LED ..
619 MKD
без ДДВ: 619 MKD
ЛЕД Плафонска Ламба 1
Average Life:  40.000Hrs Color:  Black,Silver,White LED Pcs,/Type:  COB LED ..
799 MKD
без ДДВ: 799 MKD
HOMAX © 2020. UKION SHOPS