ЛЕД Проектор

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ЛЕД Проектор Пантер 400
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type: COB LED Light Color:&n..
11.189 MKD
без ДДВ: 11.189 MKD
ЛЕД Проектор Пантер 300
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type: COB LED Light Color:&n..
8.669 MKD
без ДДВ: 8.669 MKD
ЛЕД Проектор Пантер 200
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type: COB LED Light Color:&n..
5.789 MKD
без ДДВ: 5.789 MKD
ЛЕД Проектор Пантер 150
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type: COB LED Light Color:&n..
5.309 MKD
без ДДВ: 5.309 MKD
ЛЕД Проектор Пантер 100
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type: COB LED Light Color:&n..
2.869 MKD
без ДДВ: 2.869 MKD
ЛЕД Проектор Пантер 50
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type: COB LED Light Color:&n..
1.949 MKD
без ДДВ: 1.949 MKD
ЛЕД Проектор Каплан-45W
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black Detail:  Waterproof LED Pcs./Type:&nb..
1.469 MKD
без ДДВ: 1.469 MKD
ЛЕД Проектор Леопар-200W
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type:  SMD LED Light Co..
6.119 MKD
без ДДВ: 6.119 MKD
ЛЕД Проектор Леопар-150W
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type:  SMD LED Light Co..
4.739 MKD
без ДДВ: 4.739 MKD
ЛЕД Проектор Леопар-100W
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type:  SMD LED Light Co..
3.359 MKD
без ДДВ: 3.359 MKD
ЛЕД Проектор Леопар-50W
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type:  COB LED Light Co..
1.879 MKD
без ДДВ: 1.879 MKD
ЛЕД Проектор Леопар-30W
Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type:  SMD LED Light Color:&..
1.329 MKD
без ДДВ: 1.329 MKD
ЛЕД Проектор Леопар-20W
  Average Life:  50.000Hrs Color:  Black LED Pcs./Type:  SMD LED Lig..
1.029 MKD
без ДДВ: 1.029 MKD
ЛЕД Проектор  S-100
Average Life:  20.000Hrs Color:  Black Detail:  With PIR Sensor LED Pcs./Typ..
3.459 MKD
без ДДВ: 3.459 MKD
ЛЕД Проектор  S-50
Average Life:  20.000Hrs Color:  Black Detail:  With PIR Sensor LED Pcs./Typ..
1.799 MKD
без ДДВ: 1.799 MKD
ЛЕД Проектор  S-30
Average Life:  20.000Hrs Color:  Black Detail:  With PIR Sensor LED Pcs./Typ..
1.399 MKD
без ДДВ: 1.399 MKD
ЛЕД Проектор  S-20
Average Life:  20.000Hrs Color:  Black Detail:  With PIR Sensor LED Pcs./Typ..
1.189 MKD
без ДДВ: 1.189 MKD
HOMAX © 2020. UKION SHOPS