ЛЕД Плафоњерки

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
ЛЕД Плафоњерки 25W
Average Life: 30.000 Hrs   Color: Mat Chrome White   LED Pcs./Type: SMD LED ..
699 MKD
без ДДВ: 699 MKD
ЛЕД Плафоњерки 15W
Average Life: 30.000 Hrs   Color: Mat Chrome White   LED Pcs./Type: SMD LED ..
549 MKD
без ДДВ: 549 MKD
ЛЕД Плафоњерки 10W
Average Life: 30.000 Hrs   Color: Mat Chrome White   LED Pcs./Type: SMD LED ..
369 MKD
без ДДВ: 369 MKD
ЛЕД Плафоњерки 6W
Average Life: 30.000 Hrs   Color: Mat Chrome White   LED Pcs./Type: SMD LED ..
249 MKD
без ДДВ: 249 MKD
ЛЕД Плафоњерки 1W
Average Life: 30.000Hrs.   Color: Mat Chrome   LED Pcs./Type: Power LED &nb..
259 MKD
без ДДВ: 259 MKD
ЛЕД Плафоњерки 36W
Average Life: 30.000Hrs.   Color: White   LED Pcs./Type: SMD LED   ..
3.039 MKD
без ДДВ: 3.039 MKD
ЛЕД Плафоњерки 6W
Average Life 25.000 hours   Color Mat Chrome   LED Pcs./Type 6 Pcs. Power/LED ..
579 MKD
без ДДВ: 579 MKD
ЛЕД Плафоњерки 1W
Average Life 30.000 hours   Color Mat Chrome   LED Pcs./Type 3 Pcs. Power/LED ..
299 MKD
без ДДВ: 299 MKD
ЛЕД Плафоњерки 1W
Average Life 30.000 hours   Color Mat Chrome   LED Pcs./Type 1 Pcs. Power/LED ..
179 MKD
без ДДВ: 179 MKD
ЛЕД Плафоњерки 1W
Average Life 30.000 hours   Color Mat Chrome   LED Pcs./Type 1 Pcs. Power/LED ..
309 MKD
без ДДВ: 309 MKD
ЛЕД Плафоњерки 2x5W
  Averge Life:    40.000 Hours   Color: White   LED Pcs./Ty..
1.722 MKD
без ДДВ: 1.722 MKD
ЛЕД Плафоњерки 2x5W
Averge Life:    40.000 Hours   Color: White   LED Pcs./Type: COB..
1.159 MKD
без ДДВ: 1.159 MKD
ЛЕД ПЛАФОЊЕРКИ 5W
Average Life 40.000Hrs.   Color White   LED Pcs./Type COB LED   Lig..
559 MKD
без ДДВ: 559 MKD
ЛЕД ПЛАФОЊЕРКИ 3x10W
Average Life 40.000Hrs.   Color White   LED Pcs./Type COB LED   Lig..
3.179 MKD
без ДДВ: 3.179 MKD
ЛЕД ПЛАФОЊЕРКИ 2x10W
Average Life 40.000Hrs.   Color White   LED Pcs./Type COB LED   Lig..
2.169 MKD
без ДДВ: 2.169 MKD
 ЛЕД ПЛАФОЊЕРКИ 10W
Average Life 40.000Hrs.   Color White   LED Pcs./Type COB LED   Lig..
2.169 MKD
без ДДВ: 2.169 MKD
ЛЕД4x37W ПЛАФОЊЕРКИ
Average Life 40.000Hrs.   Color White   LED Pcs./Type COB LED   Lig..
3.779 MKD
без ДДВ: 3.779 MKD
ЛЕД Плафоњерки 2x8W
Averge Life:    40.000 Hours   Color: White   LED Pcs./Type: COB L..
1.859 MKD
без ДДВ: 1.859 MKD
ЛЕД Плафоњерки 8W
Averge Life:    40.000 Hours   Color: White   LED Pcs./Type: COB L..
919 MKD
без ДДВ: 919 MKD
ЛЕД ПЛафоњерки 3W
Averge Life:  40.000 Hours Color:  Mat / Chrome / White   LED Pcs./Type: COB..
399 MKD
без ДДВ: 399 MKD
HOMAX © 2020. UKION SHOPS